Synchronizacja Chrome – wylogowanie (odłączanie konta)




Postanowiłeś zalogować się w przeglądarce Chrome, aby zsynchronizować dane, których używasz na różnych komputerach, a czasami potrzebujesz się wylogować? Nie wiesz jak to zrobić?

Aby wylogować się z chrome, w prawym górnym rogu przeglądarki odnajdujemy przycisk Ustawienia Google Chrome (symbol klucza). Po naciśnięciu przycisku, w menu odnajdujemy: Jesteś zalogowany(a) jako…, a następnie wchodzimy w odnalezioną opcję.

Po wejściu, pojawi nam się nowa karta, jednocześnie zostaniemy przeniesieni na zakładkę Opcje prywatne, teraz musimy odnaleźć opcję Odłącz konto Google. Po jej naciśnięciu, pojawi się komunikat z prośbą o potwierdzenie dokonania czynności. Naciskamy Odłącz konto. Operacja wylogowywania z Chrome została dokonana ;).




2 myśli nt. „Synchronizacja Chrome – wylogowanie (odłączanie konta)

  1. pirojez

    witam dodam że można to zrobić w ustawieniach naciskając usuń tego użytkownika i pojawia się chrom jak dopiero co po instalacji czysty

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>